Brottmål

Du har rätt till bästa försvar!

Brottmål

Oavsett om du behöver en offentlig försvarare, privat försvarare eller är i behov av ett målsägandebiträde - kan vi bistå dig.

Advokatfirman Frennesson är specialiserad på brottmål och har gedigen erfarenhet av alla typer av brott - allt från mord till grova sexual- och narkotikabrott, 

Är du i behov av rådgivning eller har du frågor angående ett ärende får du gärna kontakta oss. Det kan handla om allt från att du är misstänkt för ett brott och har frågor kring brottmålsprocessen och om du har rätt till en offentlig försvarare eller ett målsägandebiträde. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri konsultation per telefon eller via mail.

Offentlig försvarare (försvarsadvokat)

Om du är misstänkt för ett allvarligt brott utser domstolen en offentlig försvarare åt dig och du kan då uppge att du vill att vi ska förordnas som din offentliga försvarare. 

Staten betalar kostnaden för den offentlige försvararen. Om du frikänns behöver du inte betala tillbaka något till staten. Om du döms för brottet blir du, beroende på din inkomst, vanligen skyldig att betala hela eller delar av statens kostnader. En misstänkt har alltid rätt att biträdas av en advokat som man själv utser. För en sådan privat försvarare är det du själv som betalar kostnaden.

Den offentliga försvararen, vi, hjälper dig med allt som rör brottmålet och är också med vid rättegången inför domstolen och ser till att du får ett så bra försvar som möjligt. 

Kontakta oss

Ring oss eller använd formuläret nedan för att skicka mail till oss så återkommer vi snarast!

Vxl: 08-33 14 47